top of page

גוונים של קקאו

3 זנים לקקאו קריולו, פורסטרו , טרינטריו שילוב נכון ביניהם הוא הבסיס לשוקולדים הטובים בעולם.

אני בפלירט עם השוקולד למעלה מ 21 שנה. אני מתאהבת, מחממת, ממיסה, טועמת, מצפה, מגבשת, מטמפררת מתחדשת, מתאהבת, נהנית! והוא מרתק, טעים, מרגש, מושך, מאתגר, מפנק, נימוח, מרגיע, מנעים, מחזק, מבריא, ומלהיב. התנסויות חדשות החך מתוך השראה פנימית הן שמכוונות אותי בבחירת טעמים חדשים לקולקציות  שלי

 

I am a flirt. For 21 years I am flirting with chocolate.

The chocolate cheers me up, fulfills me ,challenges ,excites , and attracts me.

I taste , touch, melt ,temper ,enrobe ,enjoy.

Inner inspiration leads my decisions to create new flavors.

Harmony is what I seek in my culinary decisions

bottom of page